Aangepaste oplossingen en op maat gemaakte producten in de kern van Yale Rental

Aangepaste oplossingen en op maat gemaakte producten in de kern van Yale Rental

David Reeve, Industry Manager

“Dankzij het nieuwe Yale huurprogramma, dat oorspronkelijk in Frankrijk in november 2016 werd gelanceerd, kunnen bedrijven profiteren van een responsieve, klantgerichte service en van de ervaringen van het erkende Yale netwerk van dealers.

Klanten kunnen contact opnemen via de website of een speciaal nationaal telefoonnummer, dat hen doorverwijst naar de dealer die voor hun specifieke eisen zal zorgen; Het verzoek zo spoedig mogelijk na het ontvangen ontvangen.

Logistieke vereisten zijn het kompas waarmee elk bedrijf moet worden georiënteerd om een ​​efficiënt bedrijf op te zetten en in overeenstemming te zijn met de tijden, hoewel het nodig kan zijn om onverwachte gebeurtenissen te behandelen.

Onverwachte piekjes van werk, seizoensgebonden vraagstijging, onverwachte truckonderbrekingen, moeilijkheden bij het vinden van de ideale partner voor moeilijke hanteringsbehoeften of zeer specifieke verzoeken: dit zijn slechts enkele van de gemeenschappelijke gebeurtenissen die bedrijven moeten afspreken, terwijl ze nog steeds de dag beheren workflow.

Het Yale-dealernetwerk levert een breed scala aan hoogwaardige en betrouwbare producten, ideaal om te voldoen aan diverse logistieke vereisten. Van handmatig tot elektrisch palletwagens tegen heftrucks, en van de MR truck serie tot zeer smalle wagen, zijn Yale producten voor materialenbehandelingsoplossingen ontworpen om te voldoen aan de eisen van de klant. Bovendien kan het bedrijf door een nationaal distributienetwerk een aangepaste professionele oplossing vinden die geografisch dicht bij de klanten ligt.

Waardering van de behoeften en aanpassing van de benodigde materialen zijn de sleutelwaarden die de nieuwe Yale Rental service onderscheiden. Deze service beantwoordt aan alle materialenbehandelingsbehoeften dankzij het brede assortiment Yale producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.