Ergonomie en innovatie in het hart van de Yale pallet

Ergonomie en innovatie in het hart van de Yale pallet

Matthew Wiacek, Project Engineer bij Yale:

“De truck is compact, speciaal geschikt voor krappe situaties als een platform truck, maar voor overdrachtswerk is de rijdende truck superieur op vele verschillende manieren. Met name kan de zijwaartse bedrijfspositie gemakkelijk met minimale belasting in zowel de voorwaartse als de terugwaartse richting zien, evenals een veilig transport dat de lading met vorken draagt.

Met de Yale® MPT serie rider pallet truck, die de belangrijkste voordelen van platform en zittende modellen combineert, is de finalist in de categorieën Innovatie en Ergonomie bij deze FLTA Awards van dit jaar de operatoren de vrijheid om te staan of leunen en het comfort van zitten Voor lange transfers.

Yale benadrukte dat het innovatieve stoelsysteem slechts één van de vele ergonomische eigenschappen is, waardoor de exploitanten beter kunnen werken. Een grote opening en lage staphoogte maakt het makkelijk on-off gemakkelijk en de MPT heeft een stabiele, omwikkelde structuur die een echt gevoel van veiligheid geeft. De vloerruimte is uitzonderlijk groot en een stevige greep hendel helpt de operator om zijn of haar bewegingen te controleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.