Focus op KMO’s op LogiMAT 2017

Focus op KMO’s op LogiMAT 2017

Timo Antony, New Area Business Director Centraal Europa in Yale:

“Door hun jarenlange ervaring op het gebied van materiaalafhandeling, hebben onze dealers goede marktkennis. Ze zijn zeer bekend met de eisen van hun voornamelijk middelgrote klanten. ”

Yale Europe Material Handling exponeerde samen met zijn Duitse dealers in LogiMAT 2017 in Stuttgart. Als een toegewijde partner voor kleine en middelgrote ondernemingen heeft Yale samen met haar dealers de focus van de vakbeurs gelegd op een uitgebreid portfolio van materieelbeheerde voertuigen en diensten die zijn afgestemd op de eisen van deze doelgroep.

Op de show bij LogiMAT 2017 was de nieuwe MS-serie van voetgangers stapelaars, gekenmerkt door hoge zichtbaarheid door het mastframe en precieze lastbehandeling, en de bekroonde * Yale rider pallet truck van de MPT serie, die optimaal is aangepast aan de wensen van de bestuurder En behoeften. Er was ook een focus op energie-efficiëntie, aangezien Yale zijn samenwerking met Midac SpA heeft aangekondigd om een ​​reeks lithium-ion-krachtoplossingen voor de EMEA markt te bieden en een historische Yale-vorkheftruck uit het midden van de twintigste eeuw, die voor de robuustheid stond En betrouwbaarheid van Yale producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.