Kopjes maken met aangepaste magazijnoplossingen

Kopjes maken met aangepaste magazijnoplossingen

Yale producten hebben geholpen drukwerkspecialisten Ellerhold Groep om de efficiëntie te maximaliseren in zijn Zirndorf magazijn met een made-to-oplossing op maat ontwikkeld door Nuremberg gebaseerd Yale dealer M. + S. Bauer.

Bernd Schmidt, CEO van Ellerhold in Zirndorf

“De Yale-dealer, M. + S. Bauer uit Neurenberg, heeft het beste algehele concept voorbij aangeboden, bestaande uit een high-bay magazijn en een smalle wagen. Het was belangrijk voor ons dat de beschikbare ruimte optimaal wordt gebruikt, zodat we zo veel mogelijk palletruimten op de plank hebben. Voldoende ruimte moest ook worden voorzien voor parkeergarages op de grond om snel bewegers te kiezen met een pallet truck. ”

De Yale smalle wagen MTC 10 is speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij een maximale gebruik van opslagruimte belangrijk is in het magazijn. De truck bij Ellerhold heeft een hefhoogte tot 7,800 mm met een capaciteit van 1 ton. Door het gebruik van een pantograaf is de breedte van het voertuig gereduceerd tot 1.420mm. Naast de nieuwe MTC 10 smalle gangwagen, bezit Ellerhold een Yale GLP 20 SVX vorkheftruck, een MP16 rider pallet truck en een Yale MSC10 voetganger stapelaar.

Ellerhold Group is in 1987 opgericht in de stad Zirndorf, in de buurt van Neurenberg. In korte tijd heeft het zich ontwikkeld tot een bekende posterafdrukbedrijf met een personeelsbestand van 600 werknemers in Duitsland en een totale omzet van ongeveer 76 miljoen EUR in 2015 .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.