Nieuwe stapelaar voor voetgangers die het betrouwbaarheid van de operator vergroten

Nieuwe stapelaar voor voetgangers die het betrouwbaarheid van de operator vergroten

Ron Farr, Yale manager voor magazijnproducten

“Onze nieuwe truck volgt de Yale-filosofie om de behoeften van de operator te ontwerpen. Het resultaat is een zeer regelbare en flexibele voetstapelaar die geschikt is voor een breed scala aan gebruikershoogten en ervaringsniveaus, waardoor het vertrouwen van de operator wordt vergroot.

De nieuwe MS 10-16-serie is ideaal voor bedrijven die werken in kleinere faciliteiten waar de manoeuvreerruimte beperkt is. Dankzij de robuuste constructie en brede bruikbaarheid versterkt de MS 10-16-serie de concurrentievoordeel van Yale in opslagruimten van supermarkten, kleine magazijnen en koude winkels die tot -30 ° C bedragen, industriële productie, retailactiviteiten (zoals doe-het-zelfzaken) En montage operaties.

De MS 10-16 serie beschikt over een uitgebreid assortiment opties waardoor de stapelaar fijn op maat kan worden gemaakt voor elke individuele klantapplicatie. Dit zijn onder andere hulpbehoeften accessoires, laterale batterij-extractie, variërende vorklengten en -breedtes, toegangstoetsenbord, geïntegreerde laad rugleuning en uitgebreide garantieopties.