PatisFrance-Puratos, Charles Service en Yale: een succesvol partnerschap

PatisFrance-Puratos, Charles Service en Yale: een succesvol partnerschap

Cédric Bremard, directeur van Charles Service

“De tijd die we doorbrengen met onze klanten, zowel actueel als prospectief, stellen ons in staat hun behoeften te identificeren en onze diensten dienovereenkomstig aan te passen. Met Puratos Group hebben we dit soort synergie opgericht, waardoor we in de komende maanden logistieke oplossingen kunnen voorspellen. Het is dankzij klanten van dit kaliber en de betrouwbaarheid van Yale-producten die we voortdurend in het veld kunnen ontwikkelen ”

De vloot beschikbaar voor PatisFrance – Puratos is gevarieerd om snel en effectief te reageren in zeer dynamische logistieke toepassingen. Beschikbaarheid van de rij- en bedrijfsuren is van fundamenteel belang voor PatisFrance – Puratos, en zijn cruciale elementen in het algemene management van het bedrijfsprogramma.

Het hoofdkantoor van Patis-France-Puratos is gevestigd in Rungis, in een fabriek waar het bedrijf 420 medewerkers heeft en bijna 70 jaar ervaring heeft in de industrie. De hoofdactiviteit is de productie van bakkerij-, patisserie- en chocoladeproducten, evenals de distributie aan ambachten, industrie en foodservice.