Stem van de ingenieurs

Stem van de ingenieurs

De ingenieurs achter de bekroonde ergonomische Yale rider pallet truck.

Malcolm Cole, Engineering Manager bij Yale Europe Materials Handling: “Ik ben zeer tevreden over het maken van iemand anders werk eenvoudiger.”

In maart 2017 was Yale erg blij met de Ergonomieprijs voor de Yale MPT Series Rider Pallet Truck bij de FLTA Awards for Excellence ceremonie. Voor alle betrokkenen bij het project was dit moment de hoogte van jaren van onderzoek en ontwikkeling, die allemaal gericht waren op het creëren van het best mogelijke product voor het gebruik van klanten. Het uitdelen en assembleren van deze bekroonde vrachtwagen vereist de expertise van een goed uitgebalanceerd en ervaren team, die het verhaal tot leven brengen in dit artikel.

Yale-Voice-Of-The-Engineer-02

Met de toenemende focus in de afgelopen jaren op de productiviteit van werknemers, evenals hun gezondheid en welzijn, speelt ergonomie een nog grotere rol in de logistieke industrie. Het is daarom geen verrassing om te ontdekken dat vanaf de eerste ideeën van het ontwerpproces tot het definitieve testen van prototypes de klantintroductie centraal staan bij het hele MPT Series Rider Pallet Truck project.

Yale-Voice-Of-The-Engineer-03