De verwachtingen van de klant verhogen met innovatieve productontwikkeling

De verwachtingen van de klant verhogen met innovatieve productontwikkeling

Ian Melhuish, VP Solutions Group

“Wij nemen onze verantwoordelijkheid zeer ernstig aan onze klanten. Door onze producten aan hun specifieke behoeften aan te passen en in partnerschap te werken om de optimale oplossing voor elke applicatie te bieden, kunnen we voortdurend onze innovatie voortzetten. ”

Mark Stent, Engineering Concept Centre Operations Director

“We streven naar klantenbehoeften in ons nieuwe productontwikkelingstechnische proces door middel van diep industrieel inzicht, maar directe feedback is altijd welkom als we ons aanbod willen updaten om een ​​breed scala aan behoeften aan te passen. Deze variëren van technologie, ergonomische of functionele verbeteringen tot volledige productontwerpen op basis van specifieke toepassingsvereisten en gerichte bedrijfsuitdagingen. “

Commercieel om de problemen op te lossen die voorkomen dat klanten goederen op de meest efficiënte en kosteneffectieve wijze verplaatsen, heeft Yale Europe Materials Handling een tweeledige strategie om te voldoen aan de specifieke behoeften van de belangrijkste segmenten. Met behulp van zowel nieuwe productontwikkeling als het team van ingenieurs die oplossingen ontwerpen voor specifieke toepassingen of industrieën, streeft Yale naar een volledig assortiment van gedifferentieerde product- en serviceoplossingen, waarbij specifieke industriële toepassingen worden aangeboden die consequent voldoen aan de behoeften van de klant en de lagere totale eigendomskosten.