Yale is een finalist in twee categorieën op dit weekend’s FLTA Awards

Yale is een finalist in twee categorieën op dit weekend’s FLTA Awards

Iain Friar, Yale Brand Marketing Manager:

“The” Archie “is al lang erkend als de meest prestigieuze accolade van de industrie en we zijn verheugd om opnieuw te worden geselecteerd als finalist voor de FLTA Awards. Ergonomie en innovatie staan in de voorhoede van het Yale ontwerpproces en deze selectie geeft erkenning dat het bedrijf een doorbraak heeft gecreëerd met de MPT rider pallet. We ontwerpen de vrachtwagen om de exploitant, dus ergonomie is een kritische overweging in plaats van een nagedachtenis. ‘

De Yale MPT rider pallet truck serie, met zijn adaptieve stoel design, zorgt voor de focus voor beide categorieën. Door de combinatie van de voornaamste voordelen van platform- en zittende modellen heeft de serie een nieuwe klasse vrachtwagen gecreëerd, waardoor de exploitanten de vrijheid hebben hun positie met een druk op de knop te selecteren.

De truck ontwerp zorgt voor exploitanten van alle soorten en maten zijn in staat om een comfortabele positie te vinden tijdens het uitvoeren van een scala van verschillende bewerkingen voor korte of lange transfers. Deze innovatieve benadering van de stressvrije werking is een van de voornaamste factoren in de verhoogde operator productiviteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.