Yale verwelkomt nog drie dealers

Yale verwelkomt nog drie dealers

Iain Friar, Yale Merk Manager

“Ik ben verheugd over deze strategische nieuwe benoemingen die de aanwezigheid van Yale in Hongarije, Duitsland en Rusland versterken. Dealers worden zorgvuldig geselecteerd om het Yale-merk op hun grondgebied te vertegenwoordigen. ”

Pagat Gold is in 1991 in Hongarije begonnen en heeft hydraulische kappen gerepareerd, voordat deze in 1993 in de verkoop van gebruikte vorkheftrucks werd uitgebreid en nieuwe vorkheftrucks in 1997. Het is dus tijdig voor het bedrijf, omdat het 25-jarig bestaan.

yale-pagat-gold

MF Gabelstapler Service GmbH werd in 1994 opgericht door Martin Frass. In deze familiebedrijf zijn nu 30 medewerkers in Hamburg gevestigd, die verkoop, verhuur en onderhoud van Yalemateriaalbehandelingsapparatuur voor Noord-Duitsland aanbieden.

yale-mf-gabelstapler-service-gmbh

NAK Machinery is gevestigd in Moskou en via zijn 150 medewerkers is het van plan het aandeel van de magazijnuitrusting in Rusland aanzienlijk uit te breiden. De bedrijfsgroep is in 2008 opgericht.

yale-nak-machinery

De drie dealers zijn uitstekend geschikt omdat ze allemaal de beste oplossing vinden voor de verwachtingen van de klanten door middel van de Yale visie of People. Products. Productivity

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.